Foto: Lasse Lagoni / Gonzales Photo

Sejr i Aarhus: Der er noget specielt ved den her gruppe

03.05.2024 20:38

Vi var på sæsonens sidste Jyllands-tur fredag aften på Ceres Park mod AGF, og her kunne vi pakke bussen med tre dejlige point. Kampen blev nemlig vundet med 3-1, efter Ibrahim Osman og Andreas Schjelderup i første halvleg sendte to smukke scoringer i nettet, og i anden halvleg kunne Conrad Harder gøre det til 3-0, inden hjemmeholdet fik reduceret kort før slutfløjtet.

Dermed er vi tilbage på sejrssporet efter det uafgjorte resultat mod Brøndby IF i søndags. Og netop den kamp spillede en rolle, da cheftræner Johannes Hoff Thorup skulle reflektere over aftenens sejr 

Fortsætter de gode takter 🔛

– Det, jeg er allermest tilfreds med, er, at vi tager den gode anden halvleg mod Brøndby med ind i første halvleg i dag. Det gør vi rigtig godt, og vi vidste, at det ville blive vigtigt. Og det er derfor, vi altid står og snakker om gode præstationer, og hvorfor de er så vigtige, for det er grundstenen for et godt resultat. Det så vi i dag.

Kampen i dag ⚽️

– Vi kender det her AGF-hold, der med relativt enkle midler kan lægge et pres. Og det var vi også vidner til i anden halvleg. Havde de fået scoret tidligere, kunne det være blevet en anden kamp. Men jeg er tilfreds med vores første halvleg, hvor vi skaber en masse chancer, og vel reelt ikke scorer på de største af dem. – Så kommer der nogle perioder, hvor vi skal stå lidt imod, men det vidste vi godt, og jeg synes også, at vi klarer det fint. Selvom jeg gerne havde set en lidt bedre præstation i anden halvleg.