Tilskuerinfo inden Brøndby-kampen: Se søndagens program her

25.04.2024 13:09

Det var fjerde sejr på stribe, da AGF blev besejret 7-2 mandag aften, og søndag jagter vi den femte, når Brøndby kommer forbi Right to Dream Park.  

Det plejer at være nogle underholdende opgør, når Brøndby IF kommer på besøg – og vi har gjort alt for, at underholdningen starter allerede før kampen. Der kommer nemlig til at foregå en masse aktiviteter for store og små omkring stadion. 

Der er kickoff kl. 16:00, men allerede fra kl. 14:00 vil vi åbne vores to Arbejdernes Landsbank Fanzoner, hvor der vil være aktiviteter for alle aldre. Få det fulde overblik over programmet og aktiviteterne på dagen her 🔻

❗️VIGTIG OPFORDRING: Kom i god tid på søndag, så vi kan få alle ind og på plads i rette tid 🙏🏼🏟️

Vi oplever ofte, at langt størstedelen af tilskuerne i Right to Dream Park først finder vej til indgangene fra cirka 30 minutter før kickoff. Selvom al kapacitet og ressourcer i samtlige indgange maksimeres, vil det skabe uforholdsvismæssig meget kø, hvis størstedelen af stadion venter så længe med at søge ind.

For at få alle ind og på plads i rette tid til det spændende opgør opfordrer vi derfor alle til at komme i endnu bedre tid. I skrivende stund siger vejrsigten 16 grader i Farum (jf. DMI), og FCN-indgangene til Right to Dream Park åbner kl. 14:30.

Tag derfor gerne venner, veninder og familie under armen allerede først på eftermiddagen og få lidt ekstra hygge ud af den spændende kampdag ved at komme på stadion endnu tidligere, end du plejer.

Overordnet program

👕 kl. 14:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 14.30 åbner alle FCN-indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der er udsolgt på stadion og derfor forventer mange mennesker. 🐯 kl. 14:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Der er happy hour på øl/sodavand kl. 14:00 - 15:00 🍻 kl. 14:00 og frem til kampstart er Fanbaren åben. Fanbaren åbner igen i to timer efter kampen. Der vil være happy hour kl. 14:00 - 15:00 🌯 Den populære kebab-foodtruck vil igen være at finde i Arbejdernes Landsbank Fanzonen. 🎟 Billethuset vil være lukket, da kampen er udsolgt.

Arbejdernes Landsbank Fanzonen

🐯 kl. 14:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Her vil der være en række aktiviteter for børn i alle aldre, som blandt andet kan hilse på maskotten Timba og få malet ansigtsmaling, så de er helt klar til kamp. Der vil desuden blive stillet hoppeborg op på græsearealet. 🥤 Fra kl. 14:00 - 15:00 vil der være 𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗵𝗼𝘂𝗿 på øl/sodavand ✍️ Der vil være mulighed for at få autografer og få taget selfies med nogle af spillerne, når de besøger Fanzonen inden kampstart.