Information til AGF-fans der besøger Right to Dream Park på fredag

26.03.2024 09:44

Kære AGF-fans 👋

Vi ser frem til at byde jer velkommen i Right to Dream Park på fredag til den første semifinalekamp i Oddset Pokalen. Vi har nogle praktiske informationer til de af jer, der tager turen til Farum for at støtte jeres hold:

Udebaneafsnittet er udsolgt, hvorfor det ikke længere er muligt som AGF-tilhænger at købe billetter til kampen.

Udebaneafsnittet vil åbne halvanden time før kickoff, og vi anbefaler, at I går ind på stadion der. Vores boder vil også åbne halvanden time før kickoff, hvor det vil være muligt at købe mad og drikkevarer.

Ankommer I til stadion med bus, vil I blive sat af ude på Ryttergårdsvej. Herfra går I langs stien det sidste stykke hen til udebaneafsnittet i Right to Dream Park - som angivet på billedet nedenfor.

Det er kun tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet i form af påklædning, gestikuleren eller lignende på det udsolgte udebaneafsnit. I vil blive bedt om at forlade stadion uden mulighed for refundering, hvis I udviser tilhørsforhold til AGF i FCN-afsnit.  

Hvis du allerede nu har købt en billet til et FCN-afsnit, kan du få returneret din billet ved at skrive til [email protected].

Vi ses på fredag til en spændende kamp.