Tilskuerinfo inden Silkeborg-kamp

09.05.2024 09:00

Fredag sikrede FC Nordsjælland sig den femte sejr ud af seks mulige, da AGF blev besejret 3-1 i Aarhus - og søndag jagter vi sejr nummer seks i mesterskabsspillet, når Silkeborg IF kommer på besøg i Right to Dream Park.  

Der er altid underholdning i vente, når de to hold tørner sammen, men man behøver ikke at vente helt til klokken 20 for at opleve underholdning i Right to Dream Park. Der kommer nemlig til at foregå en masse aktiviteter for store og små omkring stadion inden kampstart. 

Der er kickoff kl. 20:00, men allerede fra kl. 18:00 vil vi åbne vores to Arbejdernes Landsbank Fanzoner, hvor der vil være aktiviteter for folk i alle aldre. Få det fulde overblik over programmet og aktiviteterne på dagen her 🔻

Overordnet program

👕 kl. 18:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 19.00 åbner alle FCN-indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, så alle kan finde sig til rette på stadion inden kampstart. 🐯 kl. 18:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Der er happy hour på øl/sodavand fra kl. 18:00 - 19:00. 🍻 kl. 18:00-19.30 er Fanbaren åben. Fanbaren åbner igen i to timer efter kampen. Der vil være happy hour fra kl. 18:00 - 19:00 🎟 Klokken 18:00 åbner billethusene. Spar 20 kroner ved at købe din billet på billet.fcn.dk i stedet for i billethuset.

Arbejdernes Landsbank Fanzonen

🐯 kl. 18:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Her vil der være en række aktiviteter for børn i alle aldre, som blandt andet kan hilse på maskotten Timba og få malet ansigtsmaling, så de er helt klar til kamp. Der vil desuden blive stillet hoppeborg op på græsearealet. 🥤 Fra kl. 18:00 - 19:00 vil der være 𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗵𝗼𝘂𝗿 på øl/sodavand ✍️ Der vil være mulighed for at få autografer og få taget selfies med nogle af spillerne, når de besøger Fanzonen inden kampstart.

Køb billet til kampen her 🎟🐯