Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Sejr over AGF: Præstationen betyder rigtig meget

21.04.2024 17:45

10. hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen var mod AGF, og for ottende gang blev det til tre dejlige point. Vi vandt nemlig opgøret med 2-1, efter først Josefine Funch fik afrettet et skud fra højre side, og Anna Walter i anden halvleg kunne fejre sin fødselsdag med den matchvindende og kølige scoring.

Sejren kom på baggrund af flot FCN-spil, der ikke gav mange chancer til gæsterne. Og efter opgøret var cheftræner Chris Sargeant også tilfreds med det, han så fra sit hold.

Kontrol over kampen 🎮

– AGF kom og havde en klar plan om at gøre livet svært for os i dag, og det lykkedes de i den grad med. Det er et godt hold. Derfor er jeg også glad for, at vi faktisk kontrollerede størstedelen af kampen, og det har været et stort fokus for os den seneste tid. Vi har nogle gange set, at vi er faldet i niveau, men i dag viste spillerne virkelig, at de kunne holde kontrollen hele kampen igennem og holde niveauet, så det glæder mig rigtig meget, for vi har snakket meget om det i ugens løb.

En "FCN-sejr" 🐯

– Vi er tilfredse med de tre point – selvfølgelig er vi det – men præstationen og koncentrationen betyder også rigtig meget for os, for det er den, vi skal bygge videre fra. Derudover var det en rigtig ”FCN-sejr”, hvor vi var tro mod vores spilkoncept i alle 90 minutter, og det er jeg også stolt over. For spillerne vil selvfølgelig gerne bare have tre point i den her del af sæsonen, hvor det hele er så tæt, men at de så også lytter til os og gør det på en bestemt måde, det imponerer mig rigtig meget.