Vi åbner igen loungen til kampen mod AGF

09.04.2024 11:08

Foråret i Kvindeligaen er skudt i gang med en masse spændende kampe, og det stopper heldigvis ikke.

Søndag den 21. april møder vi AGF hjemme i Right to Dream Park til endnu et vigtigt opgør, og her fortsætter vi også med en anden succes – vi åbner nemlig Møbel Gruppen-loungen endnu en gang.

Loungen vil være åben før kampen, hvor det vil være mulig at få noget varmt at drikke, lækkert at spise og få de seneste taktiske overvejelser op til kampen fra den sportslige ledelse.

Derudover vil der være aktiviteter for børnene, og når det er tid til at komme ud og heppe på sejr, sørger vi for varme tæpper til alle, hvis foråret ikke er slået helt igennem endnu.

Der vil være forskellige prismodeller, således det er muligt at invitere hele fodboldholdet eller familien med ind at se den vigtige og spændende kamp. Du kan få et overblik over priser nedenfor.

Barn: 59 kroner Voksen: 79 kroner Gruppe (2 voksne & 2 børn): 219 kroner Hold (10 børn & 1 voksen): 499 kroner Loungepakkerne indeholder adgang til Møbel-Gruppen Lounge en time før kick-off og i pausen. Kaffe, te, kakao & vand. Fingermad. Pre-match-oplæg. Aktiviteter for børnene. Tæppe til kamp.