Jobopslag: FCN søger medarbejdere til boder, fanzone og lounge

09.04.2024 11:09

Har du lyst til at blive en del af hele kampsetuppet, når stadionlyset i Right to Dream Park tændes og der skal spilles fodbold i Farum, har du nu muligheden for det.

FC Nordsjælland søger nemlig medarbejderen til både vores boder og til Arbejdernes Landsbank Fanzonen til Superliga-kampe.

Boderne:

Arbejdsopgaverne i FC Nordsjællands boder spænder fra at skulle lave mad, skænke drikkevarer og stå i kassen i forbindelse med kampene i Right to Dream Park. Der vil derfor både være vagter til Hillerød Fodbolds kampe i Farum og Kvindeliga- og Superliga-kampe i Right to Dream Park.

Lønnen i boderne er 80 kr. i timen i boderne og 90 kr. i timen i grillen for personer under 18 år. Og 120 kr. i timen i boderne og 130 kr. i timen i grille for personer over 18 år.

Hvis du er interesseret, skal du sende en ansøgning og CV til [email protected].

Arbejdernes Landsbank Fanzonen:

Arbejdsopgaverne i Arbejdernes Landsbank Fanzonen består i opsætning og nedtagning af fanzonen til Superliga-kampe i Right to Dream Park. Dertil består arbejdet også i at være til stede i Arbejdernes Landsbank Fanzonen, når den er åben.

Lønnen i Arbejdernes Landsbank Fanzonen er 80 kr. i timen for personer under 18 år og 120 kr. i timen for personer over 18 år.

Hvis du er interesseret, skal du sende en ansøgning og CV til [email protected].

Lounge:

Arbejdsopgaverne i FC Nordsjælland lounger indebærer blandt andet opdækning og klargøring til kampe i Right to Dream Park - inklusiv Hillerøds kampe i Farum, samt Kvindeliga- og Superliga-kampe. Dertil består arbejdsopgaverne i at servicere vores gæster før, under og efter kampene.

Tjenerefaring er højt værdsat men ikke en nødvendighed. Vi ansætter kun folk over 18 år.

Lønnen er 125 kr. i timen. 

Er du interesseret i at arbejde i vores lounge, skal du sende en ansøgning til [email protected]