Halvvejs i Mesterskabsspillet: Vi er et godt sted 🔛🚀

01.05.2024 06:05

Sæsonen har allerede budt på europæiske kampe, pokalkampe og 27 Superliga-kampe. Og deriblandt et hav af minder. Nu mangler de sidste fem kampe i 3F Superligaen, og dermed kan vi samtidig sætte flueben for første halvdel af Mesterskabsspillet, hvor det er blevet til fire sejre og senest en uafgjort mod Brøndby IF på hjemmebane.

Men selvom der ikke blev sat tre point ind på kontoen mod ligaens førerhold, leverede spillerne en af sæsonens bedste halvlege, og det er dén, der skal arbejdes videre ud fra, når den sidste håndfuld opgør skal hives hjem.

Hvilke kampe resterer i denne sæson? Få overblikket lige her 🔻

FC Nordsjælland - Silkeborg IF (12/5 kl. 20:00)

'El Plastico'-pokalen står solidt i Right to Dream Park, og den 12. maj skal vi sørge for, at den også er at finde i Farum sommeren over. Der er kampstart kl. 20:00, så hvis vejrguderne har husket at stille uret til sommertid, kan vi se frem til en lun aftenkamp og forhåbentlig tre point til det røde hjemmehold.

Køb billet til kampen her 🎟️

Brøndby IF - FC Nordsjælland (15/5 kl. 20:00)

Vi har allerede mødt Brøndby IF én gang i Mesterskabsspillet, og her endte det med en pointdeling til trods for en særdeles stærk anden halvleg fra vores side. Anden kamp foregår på Brøndby Stadion, hvor vi traditionelt set har fyldt udebaneafsnittet flot op og haft en god stemning blandt de medrejsende fans. Så du kan være med til at hjælpe spillerne på vej mod tre meget vigtige point og få en god oplevelse med dine medfans - win-win!

Lad os fylde afsnittet i Brøndby 💪