Brandvarme Walter: Vi har en stor tro på tingene

10.04.2024 11:26

En god start på foråret

- Vi ligger stadig med helt fremme og er i semifinalen i Pokalturneringen. Så vi er med der, hvor det er rigtig sjovt og har en stor tro på tingene.  Ordene kommer fra Anna Walter, som har fået en fremragende start på foråret. Med tre mål i Gjensidige Kvindeligaen og et mål i 3-0 pokalsejren over Dalum/Næsby har hun haft en stor andel i, at FC Nordsjælland stadig befinder sig med fremme i ligaen og kun er to semifinaler mod Næstved fra en plads i Pokalfinalen for andet år i træk.  Personligt er 19-årige Walter da også fint tilfreds med det spil, hun har lagt for dagen i foråret.  - Det har været en god start på foråret for mig personligt. Opstarten var god for mig og trænerne viste mig meget tillid. Det er altid rart med tillid - og jeg føler, at det smitter af på banen. Jeg har en god følelse, når jeg løber rundt derinde, men det skyldes også holdet som helhed. Det er en god gruppe at være en del af. 

Stadig med hvor det er sjovt

Selvom Brøndbys scoring til 3-2 i overtiden i seneste kamp var noget af en mavepuster, så er troen stadig stor på holdet. I ligaen ligger vi på en delt andenplads med HB Køge fire point efter Brøndby efter en start med tre svære kampe mod Fortuna Hjørring, HB Køge og Brøndby - og at vi stadig er med der, hvor det er sjovt efter tre svære kampe, betyder meget, lyder det fra Walter. - Vi har overstået tre meget svære kampe. Fortuna på udebane er aldrig nem. HB Køge er bare et enormt godt hold med en masse kvalitet og det samme kan siges om Brøndby. Så at vi har fået fire point i de tre kampe er ikke en katastrofe. Og jeg synes, at det viser noget om, hvor vi er som hold. Vi er trods alt kun to overtidsscoringer fra at stå med syv point for de tre kampe.  

Et kig mod Kolding

Efter en landsholdspause skydes Gjensidige Kvindeligaen i gang igen på lørdag, hvor vi skal en tur til Autocentralen Park, hvor Kolding IF venter. Og selvom vi ligger ti point foran det østjyske mandskab, så bliver det bestemt ikke en walk over, lyder vurderingen fra Anna Walter. - Kolding er et fysisk stærkt mandskab, som er meget effektive. De spiller med lange bolde og de er ofte meget svære at spille mod. Så vi skal være klar fra start. - Men hvis vi fokuserer på vores eget spil og spiller, som jeg ved, at vi kan, så er jeg sikker på, at vi tager derfra med tre point. Jeg vil sige, at vi er et sted som klub lige nu, hvor skal vinde over Kolding.  🏟 Kampen mod Kolding IF spilles på lørdag den 13. april klokken 19.00. Den kan ses på Viaplay.