Tigerklubben

Bliv medlem af Tigerklubben

Tigerklubben er spækket med fordele for dig, der er op til 14 år og er fan af FC Nordsjælland. Som medlem får du:

  • Adgang til alle Superliga- og pokalkampe i Farum Park via Tigerklub-kort
  • Chancen for at være med i konkurrencen om at løbe på banen med spillerne til kamp! Den heldige vinder får udover den store oplevelse gratis FC Nordsjælland spillertøj
  • Indmeldelsespakke med personligt Tigerklub kort og velkomstbrev
  • Indmeldelsesgave
  • Fødselsdagsgave og en hilsen fra din yndlingsspiller
  • Tigerklub nyhedsmail før hver hjemmekamp
  • Løbende specialpriser på udvalgte varer i FCN shoppen. OBS: Disse specialpriser erstatter den faste rabat, der tidligere var på kortet.

Alt dette får du for kun 249,-/årligt.

OM TIGERKLUBBEN

Tigerklubben er for dig, der holder med FC Nordsjælland, er op til 14 år gammel, og som gerne vil have fingrene i alle de eksklusive fordele og gaver, som medlemmer af Tigerklubben får.

I Tigerklubben er vores faste samlingspunkt FC Nordsjællands hjemmekampe. Vi mødes derfor altid 40 min. før kampstart på D-tribunen sammen med vores klubmaskot Timba, så vi er klar til at hilse på spillerne, når de løber ud til opvarmning. Vi har lavet et specielt Tigerklub-område til formålet. Det er også her, du vil modtage dagens Tigerklub give-away, og tilmelde dig til konkurrencen om at løbe på banen med spillerne til FCNs næste hjemmekamp. Vinderen vil altid blive fundet i pausen, og vil blive annonceret af vores stadionspeaker, samt komme på storskærmen.

Til vores hjemmekampe vil du på tribunen altid blive modtaget af en Tigerklub repræsentant, som vil hjælpe med uddeling af gaver, tilmelding til kampmaskot-konkurrence, sørge for god stemning og i det hele taget være til rådighed før, under og efter kampen. Du kan derfor roligt sende dit barn i Tigerklubben.

Vi ses i Farum Park.

KØB DIT TIGERKLUBMEDLEMSSKAB LIGE HER!