FCNs venner

FCNs venner

Udover de mange samarbejdsklubber samt partnerne i lokal, regional og national grad har FC Nordsjælland også samarbejder med en række, primært lokale foreninger, institutioner og andre.

Her er nogle af dem listet.

Har I også lyst til at indgå et samarbejde med FC Nordsjælland, kontakt venligst Kristoffer Skadhauge.
Mail: ksk@fcn.dk

 

Furesø kommune

 

FC Nordsjælland ligger i Furesø kommune, og hvis du gerne vil vide mere om Furesø Kommune så kan du finde mere info her.

Børneafdelingen Hillerød Hospital

Børneafdelingen på Hillerød hospital har for flere år tilbage indgået et samarbejde med FC Nordsjælland, som vi er meget glade for.

FC Nordsjælland spillere, trænere mm. besøger vores indlagte syge børn flere gange årligt og deltager blandt andet i både julehygge og fastelavnsfest på Børneafdelingen.
Disse besøg vækker stor glæde hos både vores indlagte børn, deres pårørende og personalet på børneafdelingen. FCN uddeler også fribilletter til patienterne til mange af deres hjemmekampe, hvilket der bliver sat stor pris på.

- Mette Valentiner, Projektsygeplejerske Børneafdelingen

Ældre Sagen Furesø Kommune

Her er kort skitseret hvad samarbejdet mellem FC Nordsjælland og Ældre Sagen går ud på.
Samarbejdet med Ældre Sagen er selvfølgelig fortsat i 2011.

Både Ældre Sagen i Furesø Kommune og FC Nordsjælland er særdeles tilfredse med samarbejdet, der gør at medlemmerne kan komme til topfodbold i regionen:

Der udleveres til hvert medlem to fribilletter til såvel efterårs sæsonen som til forårs sæsonen. Hold selv øje i de lokale aviser om hvilke kampe det drejer sig om og hvornår billetter kan afhentes i FCN shoppen.

"Har man aldrig oplevet en fodboldkamp i Farum Park er man gået glip af en stor oplevelse. I gennemsnit møder 4 til 5 tusinde tilskuere op for at opmuntre deres favoritter med sang, tilråb og festlig påklædning i holdets farver. Det er kun 12 af landets 98 kommuner der kan præsentere superliga fodbold, hvor landets allerbedste fodboldspillere viser deres talenter. Hvor er vi heldige i Furesø kommune. Mød op til kampene og støt det lokale hold, således at vi kan yde lidt gengæld for det som klubben giver Ældre Sagens medlemmer."
-
Fra Ældre Sagens efterårsprogram 2009